2024-03-31 897 views
呢間米線店新開左一段時間,都聽過唔少好評,對佢都有期望,不過我都未得閒去試,今次終於黎左食lunch啦😄餐枱櫃桶放滿餐具同調味料等,餐牌既有一張張既,可以叫店員落單,同時都有QR code比客人慢慢電話睇完先落單📱秘製雞翼(3隻)($21)秘製雞翼即係頭抽雞翼,雞翼整得夠入味得黎唔會太咸🐥炸脆脆蝦膠豆卜($35)呢個小食係呢間米線店既名物,佢真係名乎其實好脆脆,裡面粒蝦膠又大粒又彈牙,乾點佢既泰式辣醬食又得,放湯好似響鈴索d湯黎食都一樣好味🤩番茄泡椒肥牛金菇銅鍋米線($66)見到呢個餐牌有手指公,梗係揀呢個食,有品質保證,用銅鍋裝出黎既米線可以保持熱度,湯底揀左少辣所以食落會番茄味比較濃,肥牛金菇分量都多同好食😋招牌三鮮銅鍋米線($67)另一碗我地都揀左有手指公推介既米線,呢個湯底可以揀辣或者唔辣,呢碗我地就試下清湯底,三鮮既餸分別係腩肉,豬潤,螺旋藻,其中螺絲藻我覺得幾特別,就係海苔咁樣,用黎做米線配菜都唔錯👍🏻呢間米線店既米線都係好食,最出色就真係佢地既招牌小食脆脆蝦膠,呢個小食係必食之選😍

秘製雞翼(3隻)($21)
秘製雞翼即係頭抽雞翼,雞翼整得夠入味得黎唔會太咸🐥

炸脆脆蝦膠豆卜($35)

番茄泡椒肥牛金菇銅鍋米線($66)

招牌三鮮銅鍋米線($67)

2024-03-21
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch