2024-09-29 310 views
好多朋友食過都話好味😋所以我都去試吓海南雞😆平時我唔中意食皮都食曬🥹貪心叫左兩碗油飯,食到勁飽😛招牌必點🌟 天天海南雞飯 雞肉嫩滑,連雞皮都好好味😋口感很似啫喱,一點都不覺得油膩😋我再額外點了油飯🍚飯粒晶瑩剔透,每粒飯都吸收了雞油,吃下去很有油香,伴在一起吃很加分👍🏻原條酸菜魚很難得見到原條酸菜魚,當然大廚已為我們切件‼️小心有骨‼️肉質結實且完全冇腥味💯第一時間一定飲湯先😍湯底很濃,但瞬間湯已被寬粉及腐竹快速吸收🧽🥹餐廳很好幫忙添湯😗回家後亦冇感到口乾,代表冇味精🙂‍↕️黑松露鳳尾蝦多士即叫即整🔥新鮮熱辣的蝦多士,中間的黑松露厚厚搽滿多士😍脆卜卜的多士包裹着口感彈牙的蝦肉及濃郁的黑松露,是超幸福的味道😋

招牌必點🌟 天天海南雞飯

原條酸菜魚