2022-08-16 51 views
屋企人好中意食廣東菜🍽️,因為我地住喺油尖旺區👨‍👩‍👧‍👦,所以就搵下附近有冇啱食嘅粵菜。就搵到呢間位於尖沙咀嘅熺會館,見到裝修古色古香,而且菜式多樣,忍唔住要入去試下! 食物的種類實在太多,大量各式肉類,蔬菜類同飲品、甜品。真系滿足曬我呢個大胃王。最特別介紹馳名生炒菠蘿咕嚕肉 $178,咕嚕肉炸至金黃色,再將炸好的肉連同配料和咕嚕汁炒成。外面是一層濃鬱的芡汁,豬肉味夾雜著芡汁的甜味,鹹甜得宜。🐷紅燒豆腐煲$158,紅燒豆腐煲。個醬汁非常惹味,原本平平無奇的豆腐變得很入味。 熺會小炒王有好多配料,爆炒之後夠曬香口!👅熺會館真係一間我會不斷想去食既餐廳,🥳環境舒服,食物高質,大家都快d黎試下啦!

熺會小炒王有好多配料,爆炒之後夠曬香口!👅