CHAGEE 霸王茶姬

2024-10-03 517 views
屈機嘅霸王茶姫用咗七年時間走遍中國各省市,並且去到馬來西亞、泰國、新加坡,全球已有超過4500間門市!霸王茶姬嘅出品標榜原葉直送,茶底拒絕添加人工香精,所用嘅茶葉由茶山直送,唔會使用茶粉或茶渣。而奶方面,嚴選優質牛乳,拒絕使用奶精。品牌亦強調0反式脂肪👍🏻天然、優質嘅概念,當然要支持一下💪🏻慕名佢嘅招牌產品--伯牙絕弦好耐🤩難得品牌落戶香港,仲要喺我嘅蒲點尖沙咀,當然要馬上去試下啦,聽講伯牙絕弦年銷過億杯!!出門前喺playstore下載霸王茶姬app,用手機落單後先至出車,到達嗰陣已經拎得。app會顯示每杯茶嘅卡路里、升糖指數等,仲可以選冰量同糖度,係女性最受落嘅健美概念🥰對於伯牙絕弦,絕無誇張,會毫無疑問打滿分!!好鍾意嗰種輕盈嘅感覺,茶香和同奶香都係清幽嘅❤️伯牙絕弦即係茉莉雪芽,係新鮮烘焙嘅高山綠茶,茉莉花味香醇,奶香輕盈、口感順滑,怪唔得年銷過億杯!宜家諗返起仍在回味中,下次必定會再買,想試多杯桂馥蘭香。
伯牙絕弦

慕名佢嘅招牌產品--伯牙絕弦好耐🤩

宜家諗返起仍在回味中,下次必定會再買,想試多杯桂馥蘭香。
伯牙絕弦