2024-09-25
同 @fateh0607_ 媽媽唔洗湊仔仔~又可以一齊出黎me time🥰今次我地一齊去左 @00s.cafe 食下午茶😙呢度位置都唔算難搵,堂食座位唔多,但係食物質素唔錯👍🏻餐廳以簡潔白色為主調,淺木色既櫈,比人一種舒服既感覺🫶🏻🌟黑松露卡邦尼意粉好多蘑菇、煙肉同埋洋蔥,意粉彈牙好掛汁🍝食落好Creamy但係黑松露又唔會好重,鹹香味適中🙂↕️🌟開心果Latte開心果味非常濃厚,入口好順滑,表面都有唔少開心果碎🤤🌟荔枝玫瑰梳打味道甜甜地好開胃,夏天飲佢真係岩哂,面層仲有玫瑰乾花做點綴都幾靚😌🌟海鹽焦糖脆脆千層蛋糕千層蛋糕喺度出名嘅甜品,每一層千層都係超級薄🥰綿密濕潤唔會太乾,中間仲食到朱古力脆脆,提升咗層次感😙🌟意大利開心果千層蛋糕最近嘅熱潮就係食開心果口味嘅食物,😆我哋當然都要試吓啦😍開心果cream清香香濃,仲有開心果碎,如果你係開心果記得要試下〰️🌟牛油蜂蜜糖漿Waffles窩夫焗得好脆🧇牛油同埋糖漿份量岩岩好,唔會過甜❤️仲有粟米脆脆,好吸引〰️
🌟黑松露卡邦尼意粉
🌟開心果Latte
開心果味非常濃厚,入口好順滑,表面都有唔少開心果碎🤤
🌟荔枝玫瑰梳打
🌟海鹽焦糖脆脆千層蛋糕