呢間手工啤餐廳喺旺角,真係好開心嘅體驗!我哋先點咗兩杯手工啤,一杯係佢哋嘅American Pale Ale,5%啤酒濃度,0.4L嘅分量, 雖然深色啲,但飲落好清有花香、另一杯係Tropo Thiol Australia,8%啤酒濃度,0.2L嘅分量,啤酒香氣十足,實在太過癮啦!.接著,我哋嚟嘅第一道菜係炸卡津雞翼,配上腐乳醬,送啤酒一流,啱啱好熱辣嘅味道真係令人回味無窮!·再嚟就係開心樂魚堡,啱啱出爐嘅芝麻漢堡包,配上炸魚柳、菠菜苗同埋鹹酸菜他他醬,真係絕配!·最後嚟嘅就係白布蘑菇意粉,意粉煮得恰到好處,配上舞茸、本菇、冬菇、牛肝菌同埋松露忌廉汁同香芹,味道濃郁,實在係一道令人難忘嘅意粉!·呢間手工啤餐廳真係值得一試,啤酒同埋食物質素都好高,值得推介,我下次會同其他朋友試吓佢哋其他手工啤🍻