2022-02-13 738 views
$678 A4 Kagoshima Wagyu Sando🐄🥪 (A4鹿兒島和牛三文治)$688 Chef’s Selection 12 Pieces Nigiri🍣 (廚師之選十二件壽司)有多款cocktail選擇,有加一服務費【味道】A4 Kagoshima Wagyu Sando🐄🥪和牛🐄估計係medium五成熟,外脆內軟,牛肉好多汁又非常厚身,三文治🥪軟硬度岩岩好,有少少牛油味,整個配搭不錯Chef’s Selection 12 Pieces Nigiri🍣 有6款魚🐠,包括甜蝦,元貝,Hamachi⋯⋯剩返三款waiter講太快唔記得係乜,餐廳建議由淺色食到深色,但我唔係好分到咩係淺色,賣相一般,唔特別新鮮,壽司飯有點薄身,唔難食不過呢個價錢唔值得試【環境】古典歐陸風情,好多打卡位,影相一流整體黎講除左個和牛🐄都無咩好食,可能下次試吓剩係飲野
有多款cocktail選擇,有加一服務費

【味道】

【環境】
古典歐陸風情,好多打卡位,影相一流
整體黎講除左個和牛🐄都無咩好食,可能下次試吓剩係飲野

A4  Kagoshima  Wagyu  Sando
Chef’s  Selection  12  Pieces  Nigiri
2022-02-12
$751 (Lunch)
A4  Kagoshima  Wagyu  Sando