呢排天氣開始凍❄️啦,又濕漉漉咁,最啱就係食d熱辣辣嘅嘢♨️於是,我同朋友收咗工之後,就即刻去咗之前食過嘅《小草十八怪米線》呢度嘅食物水準依舊👍🏾,但唯一唔同嘅係人流多咗,同埋無得自己再煮米線啦😭(可能主動request先有)3餸石鍋米線($48起)上次我就食咗個金湯味,今次我就試沙嗲味🥘鐘意食濃味嘅朋友一定要叫!個沙嗲湯真係好濃好正💯個熱鍋加埋d米線同d餸一齊嚟食,熱辣辣咁,食完個身暖笠笠,好舒服😌(我試咗朋友嘅酸魚🐟湯味,個味就好似食緊酸菜魚咁,同樣都好好食👍🏾)串燒 (少辣)嚟呢度除咗要叫米線之外,一定要叫串燒😋尤其係食得辣嘅朋友,必叫❤️我哋叫咗芝士腸($13)、沙嗲牛柳串($18)、孜然羊肉串($22)、串燒椰菜仔($15)、燒墨魚頭($15),全部好抵食之餘,個汁重好惹味,d燒物又唔會燒得好乾‼️好食好食椒麻蝦膠腐皮脆卷(辣)($32)之前我哋就叫咗個唔辣嘅,而辣嘅就更加啱我哋嘅口味😍我好欣賞佢個皮炸到好脆,入面個蝦膠就好彈牙,好重蝦肉味🍤好難得有一間米線餐廳嘅食物唔貴之餘,d食物質素重高質平時大家想食米線,除咗去三哥之外,可以去《小草十八怪米線》,試吓d新嘢😉

3餸石鍋米線($48起)

串燒 (少辣)

椒麻蝦膠腐皮脆卷(辣)($32)
椒麻蝦膠腐皮脆卷

好難得有一間米線餐廳嘅食物唔貴之餘,d食物質素重高質

椒麻蝦膠腐皮脆卷