2022-05-10
一直都想去尚膳打邊爐 由於佢哋嘅湯底選擇真係好多好吸引🤩 最近佢哋做緊期間限定優惠 有7折😱 超掋所以我哋今晚都去左試😍店舖地方好大 卡位大大張🥰 入座後scan qr code落單 然後可以出去拎醬料 醬料區整潔多選擇👍🏻湯底方面花膠雞湯 麻辣湯大家就食得多 清湯牛腩做火鍋湯底大家又試過未?😍 滾起後飲左啖湯真係超正😱 湯底好清但好濃牛味 牛腩好淋 有牛腩片同牛粒 份量多到4個人都一定夠食👅 牛腩高質重牛味 蘿蔔最後先食 入哂味 推介大家一定要試下😆另外佢哋火鍋配料都好高質素好有驚喜👅 我哋揀左以下配料 每款都好正🤩 丸同餃仲可以揀半份 咁人少少打邊爐都唔怕食唔哂浪費😛1. 芝心牛肉丸 超出色必食‼️ 牛丸勁多汁又彈牙 中間仲有邪惡芝士 無得彈💯2. 墨汁墨魚丸 黑魚味好濃 仲有好多粒粒墨魚 又彈牙 一樣好高分🤤3. 蟹棒響鈴 第一次見響鈴入面加左蟹棒 好特別😆 響鈴好香脆 就咁食同浸湯都一流👅4. 墨魚脆脆 類似炸雲吞嘅小食 新鮮炸起點泰式辣醬好味👍🏻5. 鳳城水餃 必點 皮薄饀靚😍 入面大大隻蝦好彈牙 仲有肉汁🤤6. 魚皮餃 正常煙韌😋7. 嫩滑鴨血 超多🤩 有成9片 平靚正🌟
6. 魚皮餃 正常煙韌😋
7. 嫩滑鴨血 超多🤩 有成9片 平靚正🌟