2022-10-24
同屋企人坐叮叮去左灣仔,見到呢間冰室入去醫肚,見佢牆壁裝修得好可愛,有好多貓貓,小朋友都幾鐘意,裝修得幾有格調食物我地三人叫左三個餐美國曲薯條係推薦之一,我地試過吾錯,難怪見咁多人食,又脆口炸得的確吾差,係出面搵好食既炸薯條吾容易呀,呢度既口感十分好常餐叉燒配羅宋湯底通粉都吾差,湯底濃郁,係食過好好食既羅宋湯通粉,有少少辣辣地感覺仲正,只係少少Lunch set叫左椒鹽豬扒飯,份量好充足又好味,椒鹽豬扒吾會太咸,味道剛好,大大份幾吸引,仲連餐湯同飲品最後有白汁雞皇飯,又係好大碟,食到好飽好滿足,大大份真係幾正,吾會吾夠喉,雞肉嫩口吾會韌,口感好正,個汁都濃郁夠哂味,最推薦就係薯條,必定要試呀餐廳職員落單同上菜都好快手,服務都吾差,位置又屬於鬧市,有機會都會再食過
食物我地三人叫左三個餐