2024-08-05 245 views
天時暑熱, 今日同麻甩熊出去尖沙咀,行行下見到呢間新開既 @1010icecream ,原來係傳統既波蘭風格嘅雪糕, 我地就叫左兩杯分別係 #焦糖爆谷雪糕杯 食落雪糕牛奶味好濃,好軟滑 ,焦煻味都好香, 中間仲有好多爆谷, 食落又唔太膩#Oreo 雪糕杯 除左個雪糕好香濃,Orea好多,中間仲有朱古力醬,仲有塊好脆既窩夫餅,都好味,不過就相對比較普通,但鍾意orea 都係必食之選夏天必備,食完真係爽返曬,好滿足。——————-10/10 Ice Cream & Desserts (尖沙咀)尖沙咀科學館道14號新文華中心地下15號舖#麻花遊 #熱 #夏天 #暑假 #雪糕 #波蘭雪糕 #食玩遊樂 #食 #香港 #甜品 #尖沙咀
分別係

#焦糖爆谷雪糕杯

#Oreo 雪糕杯

夏天必備,食完真係爽返曬,好滿足。

——————-

尖沙咀科學館道14號新文華中心地下15號舖