上星期日去咗大角咀依間想試好耐嘅cafe,聽聞支特濃抹茶白朱古力好正,所以決定試吓佢!佢地12:00一開門,我地就到,估唔到已經有兩枱客🫣,過左半個鐘就full house啦😱店內大約30個位,裝修以水泥灰為主,簡簡單單,感覺舒服!原隻軟殼蟹龍蝦汁蟹肉海鮮意大利飯個飯我地選咗硬身,煮得岩岩好,口感豐富,軟殼蟹外脆內軟,仲有勁多蟹肉👍🏻美國牛肉蘑菇芝士漢堡配薯條🍟🍔賣相得意🤣塊漢堡扒唔係個種死實實的感覺,超大塊的!薯條熱辣辣,唔錯!特濃宇治抹茶白朱古力奶🍵十級推介🫶🏻玻璃樽賣相靚之餘,仲係Easy Joe 嘅signature 自家製飲品!以明治4.3鮮奶沖製而成,倒出黎已經feel到個種濃厚度,抹茶味極濃,甘苦得黎有白朱古力嘅甜度中和返,Nice! 份量仲超多,超抵飲!抹茶控一定要去試試!♥️蝶豆花蜜糖青檸梳打賣相吸引,依杯份量都好多,蜜糖同青檸味岩岩好!

店內大約30個位,裝修以水泥灰為主,簡簡單單,感覺舒服!

美國牛肉蘑菇芝士漢堡配薯條

美國牛肉蘑菇芝士漢堡配薯條🍟🍔

特濃宇治抹茶白朱古力奶

特濃宇治抹茶白朱古力奶🍵

蝶豆花蜜糖青檸梳打

賣相吸引,依杯份量都好多,蜜糖同青檸味岩岩好!
$250 (Lunch)
美國牛肉蘑菇芝士漢堡配薯條
特濃宇治抹茶白朱古力奶