2019-08-04 1123 views
劉森記係深水埗都幾出名,主打自家製竹昇麵,係同事嘅介紹下就慕名去試下!😊枱面有一樽自製嘅醃蘿蔔,醃得非常入味!酸酸甜甜又爽脆,好醒胃!作為餐前小食係最適合不過,仲可以任食添👍🏻👍🏻雖然佢餐牌有好多款餸菜配搭,但其實我地可以自由配搭,一餸$40,雙拼$46,三拼$52蝦子水餃牛丸撈麵 $52好多蝦子呀!!滿滿嘅蝦子同竹昇麵味道好夾!大大提升左麵嘅口感同香味,不過就咁食有啲乾身,建議自己加啲湯落去撈下咁就perfect~🥰自家製水餃都好好食,皮薄餡多,我特別中意佢係豬肉餃入面加左黑木耳絲,豐富左水餃嘅口感,味道又好!😋😋至於牛丸就正正常常,都算彈牙~總結,醃蘿蔔、蝦子和水餃係必試!!我會再來食架😚😚

蝦子水餃牛丸撈麵

蝦子水餃牛丸撈麵 $52

至於牛丸就正正常常,都算彈牙~
總結,醃蘿蔔、蝦子和水餃係必試!!我會再來食架😚😚
蝦子水餃牛丸撈麵
  • 酸蘿蔔