2022-09-13
📍#老屎忽係堅尼地城#oldszefood #老屎忽 #老屎忽食飯 #老屎忽搵食 #老屎忽都要OT #堅尼地城二人蟹逅滋味餐 (涼菜+主菜x2) ($388)店員推介兩個人可以試下最近做緊promotion既二人蟹逅滋味餐😛 基於太懶唔想諗嘅關係就決定order依個🤪 涼菜有三款選擇加埋有兩個主菜 分別有酸菜魚同水煮魚 再加埋荷葉飯涼拌土豆絲土豆絲切得好幼 啱啱好可以索晒啲汁 而且個辣味好出好惹味 唔太食到辣嘅朋友可以選擇皮蛋或者青瓜十三少酸菜魚 (可選辣/不辣)我哋揀咗小辣酸菜魚 湯底唔似平時出邊嗰啲味精湯 飲落有淡淡魚香味 睇嚟師傅熬湯嘅時候都落足心機 而且好足料 啲魚亦好滑 唔會好多骨😋十三少蒜香荷菜蟹飯(細)荷葉飯新鮮蒸起 仲有兩隻完整嘅蟹 唔好睇佢細細隻 入面都有膏 撈埋啲膏落個飯度簡直一流👍🏻十三少 (西環)📍西環堅尼地城山市街10-14號山市樓地下1-3號舖
二人蟹逅滋味餐 (涼菜+主菜x2) ($388)
涼拌土豆絲
十三少酸菜魚 (可選辣/不辣)
十三少蒜香荷菜蟹飯(細)
十三少 (西環)
📍西環堅尼地城山市街10-14號山市樓地下1-3號舖