九龍城多泰國菜就係人都知🤨估唔到佢嘅分店開到入嚟元朗😲咁就梗係要試一試佢啦😋估唔到小店都有驚喜喎🐔泰式燒雞呢個真係超級驚喜👍🏻簡直就係必食推介😍成隻雞燒到好香😛平時食燒雞可能啲肉係會勁乾😯佢一啲都無😚肉質仲好嫩滑👍🏻重點係佢性價比極高🤗 竟然$100都唔使有呢個質素🤨真係超級驚喜🐷黃咖喱豬頸肉+蒜蓉包小編唔食得辣😲所以食泰國菜選擇都唔多😛黃咖喱係食泰國嘢必食之一😚依度個汁做得非常好😍點蒜蓉包食一流🤤豬頸肉就不過不失🤔如果原本醃香啲😛或者可以預先燒香佢我諗一定有第二個層次😋🥬蒜蓉粉絲什菜煲雜菜煲味道非常唔錯👍🏻做得比較濕身🤨所以感覺比較港式😛如果成個煲在乾身少少就會更加有泰國風味🇹🇭🥭芒果沙冰沙冰好大杯😆夠晒兩個人飲💪🏻有淡淡嘅芒果香🥭小編就嫌佢略嫌甜咗啲😛如果多幾粒酸酸地嘅芒果肉中和下應該會更好👍🏻

🐔泰式燒雞

🐷黃咖喱豬頸肉+蒜蓉包