2020-08-09 385 views
Hunter Breakfast擺盤好靚-黑松露炒蛋、大啡菇、煙肉、香腸、車厘茄、燒菠蘿都幾好味,下面仲有隱藏咗嘅茄汁焗豆。佢特別在沙律菜加咗西柚、橙同淋咗柑橘醬,食落好refreshing,配埋鹹香嘅parma ham估唔到又幾夾。不過依個價錢嘅all day breakfast嚟講就覺得份量唔係好夠,好似食唔飽喇🙈Tiramisu係依間cafe嘅signature,好睇又好食。Mascarpone cheese好creamy而且甜度適中,手指餅幾濕潤,滲出香濃嘅咖啡同酒香,再加上面頭嘅可可粉、黑朱古力脆片同香橙果乾點綴,係個滿分嘅甜品💛Flat White入口香滑好好飲,令我諗起Melbourne啲cafe嘅味道,好掛住呢~
Hunter Breakfast

Hunt Signature Tiramisu