2023-03-15 83 views
第一道菜係Jagger特色火焰德國咸豬手,熱騰騰嘅豬手上面有一層香脆嘅表皮,入口後豬肉鮮嫩多汁,配上特製嘅醬汁,味道更加香濃。不過,最令人驚豔嘅係佢嘅火焰效果,店員仲好親切咁提先我地影相!🔥🐷第二道菜係威靈頓三文魚。三文魚包係一層好香又鬆化嘅酥皮裏,烤得剛剛好,咬落去魚肉香嫩,鎖住左魚嘅肉汁同油香,每一啖都令人回味無窮。😆😆我叫左一杯Cocktail shot,雖然細細杯但酒味好濃烈,味道又特別!🍹☺️餐廳嘅裝修係行熱帶叢林風格,室內有高櫈同高檯,好有格調唔,又設有室外座位,枱之間距離好遠,私隱度十足,加埋播住好聽嘅音樂,充滿浪漫情調,好似私人後花園咁,啱曬情侶拍拖,又或者朋友傾計聚舊。❤️🤍