2022-12-05 58 views
朋友升職加人工,請我食餐好,多謝晒😍😍尖沙咀天文臺道,正,試新野,7點已經坐滿人,好彩朋友一早訂好位。點選了2人套餐,先來前菜小食。好精緻,有木魚蒜頭爽甜,味道又好得意,完全另一種喜愛前吃,一口牛、肉質佳,精緻,煙燻雞肉夠特別,不錯👍🏻水晶海澡車厘茄沙律🥗水晶海藻爽,加入胡麻醬,又一開胃之選。之後店員取了一碟赤蝦,一手有幾多食幾多。哈,我一手拎只有6隻,刺身吃,爽滑鮮甜、大大隻。又免費,yeah刺身有5種,三文魚、油甘魚、中吞拿魚、左口魚及池魚。三文魚及油 甘魚肥厚,新鮮,🤤池魚我就加小小青擰汁,又可提升酸味更突出。超正蟹味噌甲羅燒,真係超讚。蟹🦀️膏多不在話,有鮮蟹肉,蟹子,小小蔥花,撈起放落多士,係超級無敵好好食,又唔會太漏,味道濃。好回味三點浜燒料理。我同朋友每人點選各一,有飽魚,北寄貝及北海道帆立貝,北寄貝恰到好處,甜爽鮮,湯我都忍唔住飲😍😍帆立貝大大隻唔鞋口woo🥰🥰日本直送生蠔🦪、肉身脹脹,加入青檸汁更提升,唔漏,仲想再食😍😍鮮蟹肉明太子蛋黃醬冷烏冬,烏冬彈牙。蟹肉同明太子出色,全碟沽清😍甜品-杏仁豆腐,正。呢個2人餐好正😍😍😍
水晶海澡車厘茄沙律🥗水晶海藻爽,加入胡麻醬,又一開胃之選。
甜品-杏仁豆腐,正。呢個2人餐好正😍😍😍