見到朋友食完讚不絕口!🤣立即book位,係旺角難得嘅高質+高性價比嘅壽司店🍣有4人檯同吧檯選擇~全部壽司都係即叫即,上嘅速度都好快👍🏻.火炙鵝肝壽司鍾意食鵝肝嘅一定要食‼️超厚身鵝肝入口一流🥹唔會有明顯騷味對於小店黎講真係好難得✨食完一個都覺得飽左5成.燒三文魚卷必食必食‼️炙燒過嘅三文魚🐟加上包裹幾樣食材嘅壽司卷,一口食落超滿足🈵️.燒玉子超鍾意食玉子,尼塊都無令我失望😍口感鬆軟,蛋香十足,食完即刻encore✅.淺漬本鮪赤身丼set性價比超高!鋪滿大大塊醃漬過嘅tuna!仲有吞拿魚蓉,因為只是嗌左細丼無唸到都咁多,兩個人食一碗再加d小食同散嗌sushi就已經perfect🤣
火炙鵝肝壽司

燒三文魚卷