2022-12-12 67 views
今次到左一間人氣tea set打卡餐廳ATUM嘆下午茶, 餐廳枱櫈, 員工制服等都係黑白色, 風格簡約配搭一致, 高樓底加兩邊落地玻璃感覺寬躺開揚, 成個感覺就係簡單舒服☺️▫️High tea set $458 for 2◾️唔一定要華麗擺設, 大盤簡潔整體排列一樣可以得人心, 鹹甜點間格整齊分開, 等你可以好好咁欣賞佢每件作品嘅精緻手工, 能夠多推出多年仍然咁愛歡迎, 係有佢嘅道埋😄總共24件鹹甜點, 其中熱情果泡芙焦糖泡芙成個迷你版菠蘿包咁好得意😆檸檬醬鵝肝脆片 檸檬醬一啲都唔酸點綴鵝肝, 就係細細件細意品嘗先好食🤤香濃/檸檬/紫薯朱古力撻朱古力本身已經夠甜, 幾種我覺得紫薯配搭最適中最啱我口味👍🏼◾️英式鬆餅▫️隨tea set一齊上, 建議趁熱食好最👍🏼鬆餅鬆軟有溫度☺️加Cream同果醬酸甜點綴, 簡單好食😋Tea set跟2杯飲品, 加$68可升級玫瑰香檳氣酒香檳玫瑰香氣, 顏色令人陶醉🌹熱帶水果茶 多種水果混合而成, 消暑解渴🍹

▫️High tea set $458 for 2◾️

總共24件鹹甜點, 其中

熱情果泡芙
焦糖泡芙成個迷你版菠蘿包咁好得意😆

檸檬醬鵝肝脆片
檸檬醬一啲都唔酸點綴鵝肝, 就係細細件細意品嘗先好食🤤

香濃/檸檬/紫薯朱古力撻

◾️英式鬆餅▫️

熱帶水果茶 多種水果混合而成, 消暑解渴🍹