2022-06-02 55 views
話咁快又到夏天☀️,吾想食到成身汗💦,食魚生飯🍱就岩曬啦!每次行過見到滿滿一碗魚生飯,五彩繽紛🌈又健康,配料多樣又可以DIY,岩曬對每樣食物都有要求嘅人💖!▶️Giant's Bowl 夏威夷四重奏🍱($114),大大碗又豐富,同家人一齊分享都夠食,睇返內容有辣味三文魚、經典吞拿魚、泰式酸辣大蝦同牛油果,其中我最愛辣味三文魚,甘香肥美而且調味出色😋!配菜揀選了彩虹組合🌈,有番茄🍅,青瓜🥒,紅黃甜椒🫑,加自製醬油和調味料,成個組合健康又美味,為味蕾帶來有趣嘅衝擊🤤!▶️鰹魚昆布湯🥣(+$10),可加配。經由OpenRice 落單外賣自取,選擇於火炭嘅雲端廚房自取,無接觸取貨,方便又衛生👍!

TakeAway
  • 夏威夷四重奏