2023-01-16 35 views
重要嘅嘢講咗先,必食冰糕😎冰糕開心果味 - 又似雪糕叉係蛋糕既甜品,食落似雪糕,但事實係蛋糕,佢有6種口味 (開心果、伯爵茶、玫瑰荔枝、朱古力、藍莓乳酪、熱情果乳酪),我叫開心果係因為覺得特別啲,外面食唔到,呢個我覺得必食!蝦肉蟹肉千層粉 - 我嘅第二推介,香港好難食到高質千層麵,因為落料唔夠狠,但呢度做到個效果,都好夠味😎帕爾馬火腿手工薄餅 - 好足料,每塊都有一塊火腿,脆卜卜好正😝牛肝菌忌廉汁長通粉 - 煮同林汁嘅pasta一食就食得出,呢度係煮嘅,好入味💗伯爵茶心太軟配雲呢拿雪糕 - 朱古力心太軟開始會覺得甜,呢嗰伯爵茶嘅配搭感覺好fresh,唔錯👍🏻
重要嘅嘢講咗先,必食冰糕😎