2024-10-01 0 views
呢間漢堡包店嘅漢堡包種類好多,而且佢哋嘅麵包好鬆軟,每次經過都一定會去食,今日同朋友一齊心思思想食漢堡包,一於去食😋黑松露芝士牛堡🐮超香黑松露而且黑松露醬好多👍🏻食落口超香,加埋好juicy嘅牛肉漢堡同溶咗嘅芝士,超好味😍😋蜜糖芥末菠蘿豬堡🐷呢個漢堡配搭一片好厚嘅燒菠蘿,燒菠蘿嘅酸甜配搭埋蜜糖芥末醬同豬肉漢堡,令到成個漢堡包好清新,一啲都唔膩😋小心食到成手都係汁😂不過唔緊要,嗰度有一個自助洗手機可以洗手👍🏻香辣孜然羊堡🐑羊肉好Juicy味道有少少香辣,羊肉同孜然十分夾,好惹味呀~👍🏻😋我哋其中有兩個漢堡加錢升級套餐,包括一份小食和汽水,我哋叫咗薯條、粟米,薯條係我最鍾意嘅粗薯條,炸到卜卜脆😋👍🏻