2019-03-16 44 views
呢間台式餐廳之前係銅鑼灣都食過,又抵又好食,而且無論正餐、小食、甜品定飲品都超級無敵多種類,感覺就好似將成個台灣夜市搬左過黎咁,原來旺角都有間!行完街之後又可以去食飯,口痕又可以去食小食,食完飯都仲可以去食甜品!正!今日唔算太肚餓,但就行街行到攰,想搵個地方同friend 吹下水,食下小食,唸都唔駛唸就上左黎~小食方面本人每次都會叫鹽酥豆腐!外皮惹味,入面既豆腐滑到入口即溶!大推!然後我地每人點左個台灣刈包,其實未食過,見到menu既圖係一個饅頭包住塊五花腩,幾特別所以叫黎試下,個包size 唔大但食完都飽飽地,話晒都有肉有澱粉,饅頭加五花腩食落都幾夾,好似食緊漢堡咁,不過係唔熱氣既中式漢堡~口痕既我地仲叫左個滷水拼盤,一上枱就嚇親!超大份,而且有6款 (雞蛋、雞翼、大腸、豬耳、豬肚、腩肉)款款都量好多!而且超入味,食得出食材好新鮮乾淨,一d膻味都無!勁推!話就話唔肚餓,但最後食到捧住個肚走XD 十分滿足!
,口痕又可以去食小食,食完飯都仲可以去食甜品!正

然後我地每人點左個台灣刈包

!而且超入味,食得出食材好新鮮乾淨,一d膻味都無
!勁推

話就話唔肚餓,但最後食到捧住個肚走XD 十分滿足