2022-11-06 14 views
今日心血來潮想食外賣炸雞,上網見好多人都推介呢間炸雞舖,所以今日就嚟試吓佢有幾好食。去到舖頭已經有幾個人係我前面排緊隊,應該係間熱門小店嚟。雙重口味炸雞$166 叫咗:皇牌芝士炸雞同埋甜辣炸雞(冇骨)返到屋企打開個盒,兩款炸雞都係分開盒放,兼且數量都唔少,兩個人真係食唔晒。經過差唔多一個鐘頭嘅車程,兩款炸雞依然都係熱辣辣,食落勁多肉汁流出嚟。皇牌芝士炸雞:皮脆肉嫩,芝士粉上得好足,識落啖啖都係芝士味,大滿足👏🏻👏🏻甜辣炸雞:經典韓式口味,味道同其他坊間炸雞舖差唔多,但經過咁耐時間,都依然咁多肉汁值得一讚👍🏻👍🏻另外再叫咗半份粟米濃湯薯條$24 同埋半份蒜香炸魷魚$38喺呢一個鐘頭車程裏面,基本上全程都聞到粟米濃湯味🤤,而蒜香魷魚就正常發揮。兩個人真係食唔晒咁多,所以都留返左少部份聽日再戰🤪🤪🤪去到先知原來網上外賣平台都可以叫到佢哋嘅外賣,咁下次我就唔使山長水遠入嚟先買到啦🤪之後就可以坐定定喺屋企等食炸雞啦🥳🥳🥳

去到舖頭已經有幾個人係我前面排緊隊,應該係間熱門小店嚟。

雙重口味炸雞$166
叫咗:皇牌芝士炸雞同埋甜辣炸雞(冇骨)

另外再叫咗半份粟米濃湯薯條$24 同埋半份蒜香炸魷魚$38

兩個人真係食唔晒咁多,所以都留返左少部份聽日再戰🤪🤪🤪

TakeAway
  • 皇牌芝士炸雞