呢間係韓國人主理,去唔到韓國都食到正宗韓國菜好開心😆呢間餐廳都幾熱門,平日7點幾去到好多人排緊隊😗-✨醬油蟹🦀️(1隻)$250今次係我第一次食醬油蟹😂感覺好新鮮,食落完全冇腥味,而且都幾多膏😝啲蟹肉同啲膏都好鮮甜,淋少少本身嘅調製嘅醬油超正😍 我地試曬3種食醬油蟹嘅方法,覺得都係一啖蟹肉一啖飯最正,最食到蟹肉嘅鮮甜😋!十分推薦🌟🌟✨50cm長韓式雞蛋卷 $158呢個50cm雞蛋卷真係好長!我地兩個人食完全食唔曬😂😂建議3-4人叫會好啲~ 入面有菜、蟹籽、芝士同泡菜,面頭有沙律醬、茄汁、木魚絲同蔥花,非常豐富!一啖咬落去好滿足🤩❤️✨泡菜煎餅 $130又係幾大份,兩個人都係食唔曬🤣煎餅熱辣辣,煎得好香,食到泡菜味,少少辣🤓✨甜酸炸雞 $190炸雞有好多舊😂 食落甜甜酸酸幾開胃,外皮炸得夠香脆!幾好味~另外見到好多人都燒肉,餐廳有好多燒肉set都幾抵食!不過因為上次咁啱唔想燒肉就冇叫到,大家如果去可以試下呀😙😙
✨醬油蟹🦀️(1隻)$250

✨50cm長韓式雞蛋卷 $158