2020-01-12 47 views
喺尖沙咀行街想食拉麵Search到呢間小店🤤店鋪不大但裝修的骰,好似日本小巷入面嘅拉麵店咁,幾有Feel🥰店長好親民貼地,服務都好好👍🏻👍🏻餐牌有十種麵,拉麵、沾麵同冷麵都有✨ 都幾多選擇,其實女朋友想食冷麵但冬天就冇啦🥺枱面有幾種自家製醬油可以自己再調味兩款拉麵嘅湯底、麵條、麵質都可以自己揀,我地就揀咗店長推薦配搭🌟北海道牛乳拉麵 $118拉麵配菜有粟米、蟹柳、叉燒,牛乳湯好香奶味好濃,湯底仲有牛油味,真係好香!四國香蔥油拉麵 $98拉麵一送到上黎就好香,極多蔥!拉麵雖是香油湯底但一啲麵唔膩、愈食愈香✨兩碗嘅叉燒都輕輕燒過,一食好香口,叉燒肉質軟諗,拉麵有彈性、軟硬適中,係香港必食拉麵之一!
喺尖沙咀行街想食拉麵Search到呢間小店🤤

店長好親民貼地,服務都好好👍🏻👍🏻

枱面有幾種自家製醬油可以自己再調味

武田將軍拉麵