2023-01-04
天氣凍最鐘意食辣嘢,食完暖笠笠😍朋友經常同我推介呢間嘅得獎🏅口水雞同埋米線,呢日就嚟食下先🤤🔸二人餐 $228@前菜x3 主菜x1 主食x2 飲品x2 👂山椒野木耳木耳口感唔錯,配上山椒辣汁,夠曬開胃🌱涼拌大豆芽大大碟,食落口感好爽脆,微酸帶辣,好新鮮!🐥口水雞(例)我係為咗呢味口水雞而嚟㗎😍話曬攞過獎,點都要嚟試下嘅🤤例牌都好大碟呀,表面灑上芝麻及蔥粒,淋上口水汁,食落啖啖肉,皮滑肉嫩,辣得嚟有啲麻又夠香,夠曬惹味,就連拌碟嘅大豆芽都唔放過呀😋🍜大碗炸醬米線 +$18米線食落煙煙韌韌,有驚喜😍配埋炸醬食得好滋味😋要咗2小辣,感覺又唔會太辣,味道剛剛好,正!🍝 涼拌麻辣米線 +$18平時好少食凉拌米線,原來又幾正wor😍麻辣3小,辣度ok,撈埋墊底嘅大豆芽及酸菜,口感一流,個汁好惹味😋滿足!🥬生菜食辣嘢要叫返個生菜平衡下🐮川味牛肚絲 $65牛肚切成絲配上辣汁及大豆芽😍牛肚絲食落口感一流,好香辣,十分惹味😋整體嚟講,二人餐真係好抵食,份量十足,好惹味,性價比高😋連鎖米線食得多,真係有啲悶,轉下口味感覺好有新鮮感
🔸二人餐 $228
@前菜x3 主菜x1 主食x2 飲品x2
👂山椒野木耳
木耳口感唔錯,配上山椒辣汁,夠曬開胃
🌱涼拌大豆芽
大大碟,食落口感好爽脆,微酸帶辣,好新鮮!
🐥口水雞(例)
🍜大碗炸醬米線 +$18