一直都好想食旺記嘅招牌叉燒炒蛋飯,但因為每一次放lunch嘅時候都要等好耐,成日都懶得去等😕難得今日唔使返工🤪就決定12點就去排隊,好彩12點排隊嘅時候冇乜人,大概等左10分鐘到就已經可以入去食。🤓專程嚟到梗係要試吓佢嘅招牌叉燒炒滑蛋飯,果然冇令我失望,order完之後大概10至15分鐘就有得食,非常之有效率,而且佢嘅所有嘢都係即叫即整,一定唔會整定先。叉燒大概都有八,九舊,唔會話好鞋,而且切得好薄,個滑蛋真係成個飯嘅精髓,佢應該係炒到半生熟,非常之滑,加埋甜豉油係Perfect match。想食嘅朋友仔如果係lunch嘅話一定要早啲嚟排隊,如果唔係真係有排等,不過排得耐都值得嘅因為真係好好味

Type of Meal
Lunch