2022-08-17 20 views
自從之前食過一次酸菜魚之後🐟我就愛上左食 所以要周圍去發掘好味既酸菜魚🤩見到捌壹壹既人氣冷鍋酸菜魚我就好好奇🧐而且仲要係必食推介 呢一餐我地除左叫酸菜魚🤤仲叫咗麻辣蒜蓉青瓜同埋鮮果冰茶🧊其實有好多野都想試 但唔敢叫太多 免得眼闊肚窄🙌🏻 我諗大家都會諗冷鍋係咪即係代表凍呢?其實唔係既😆冷鍋既意思係代表係煮好上菜後唔會再點火 保留住酸菜魚既嫩滑同精華 所以我食落去嗰時都覺得魚肉係特別滑✨每一舊都有質感😋我叫咗小辣 我覺得酸辣係啱啱好 始終我食唔到太辣🙊酸菜一定要配埋我最鍾意食既寬粉😍又闊又滑嘟嘟🥰而麻辣蒜蓉青瓜比我想像中辣 刺激我味蕾🌶🌶杯鮮果冰茶夠嘯力大杯🍹幫我解渴兼解辣🤗🤗

• 必食冷鍋酸菜魚