2023-05-05
屯門牛平時行屯市一定認得Kuru Lab !因為佢哋嘅 #拿破崙 出晒名多口味兼即叫即焗,保證又香又脆✴️不過我今次係專登嚟食佢哋新嘅 #日系精緻甜品 🌰和栗蒙布朗麻薯雪糕🌰係我最最最鍾意嘅栗子啊~佢哋用咗日本🇯🇵熊本縣球磨栗子,特製成一絲絲栗子蒙布朗,個樣超靚超打卡啊😍係栗子蒙布朗下面嘅係自家製麻薯、雪糕同日本厚忌廉,厚忌廉豐厚幼滑,而麻薯煙煙韌韌同雪糕一齊食好夾🤩一個甜品就有多種層次多種享受😋100分啊!鍾意雪糕筒可以免費升級轉自家製曲奇雪糕筒嫁! 除咗和栗蒙布朗麻薯雪糕之外,我哋仲點咗一個 #大福雪糕 比細佬食😆佢哋自家製嘅手工日式大福餅皮皮軟帶糯韌感,裡面包住自選雪糕、日本厚忌廉同十勝紅豆,加埋可愛嘅蘋果盒子,好有日本特色啊!味道清新甜美,細佬食得好開心😋