2021-11-20 315 views
魚木日台美食 | 九龍灣有一段時間冇嚟呢間商場,先發現原來啲鋪都差唔多開晒,仲多咗好多間新餐廳🍴見呢間幾吸引就特登早啲嚟唔洗等位入得。🐟照燒汁鯖魚丼 $67鯖魚都幾大塊,燒得好香,肉質幼滑,呢個價錢絕對係超值,一定會再幫襯試埋其他魚👍🐟醬油漬花魚定食配溫泉蛋 $78魚身幼滑花魚味道濃郁,不過碎骨比較多要細心慢慢食,飯的配料好豐富,呢性價比好高👍❗️依家啲新餐廳全部都用QR code落單,其實我都幾唔鍾意要做呢個動作,不過好似新餐廳全部都用呢個系統,唔接受都要接受🤷🏻‍♀️📍 九龍灣常悅道21號The Eastmark 1樓106號舖
魚木日台美食 | 九龍灣

🐟照燒汁鯖魚丼 $67