2023-03-09 29 views
成日經過九龍灣淘大都會見到呢間食海南雞飯好出名嘅——🌟栢檔極品海南雞飯🌟以前返工都會成日食,佢外表色彩繽紛好奪目,一認就認到👍🏻._.🐥|極品海南雞飯|🐥(配凍咖啡)海南雞飯係招牌菜必食,+$10仲可以轉雞髀肉啖啖肉,肉質腍身無骨,有三款醬汁可點,配埋碗黃油飯,簡直夾到不得了☺️·🤎|肉骨茶飯|🤎(配熱子蜜)除咗海南雞,仲想試下佢嘅肉骨茶,所以點埋肉骨茶套餐,肉骨茶係藥材煲出,勁香濃又唔會好辣,好暖胃呀😍煲湯嘅材料腍到又出味同樣可以食埋架👍🏻·🐥|麻辣鳳爪|🐥呢個小食以$28黎講份量都算多,鳳爪去骨,就算有骨都唔會太硬係軟身,而且肉質厚,唔算話好辣,啖啖肉好滿足👍🏻·🐷|麻辣豬耳仔|🐷呢個同樣係小食,唔會話好辣,好滋味嘅小食呀💕·🐽|鹵水元碲(半隻)|🐽呢個半份嘅元碲上到碟排到好吸引,每件元碲都有濃濃嘅膠原,黏黏地啖啖肉,鹵水醬汁又多,我覺得好食到飽都忍唔住繼續食😋._.
._.
🐥|極品海南雞飯|🐥
(配凍咖啡)
🤎|肉骨茶飯|🤎
(配熱子蜜)
🐥|麻辣鳳爪|🐥
🐷|麻辣豬耳仔|🐷
呢個同樣係小食,唔會話好辣,好滋味嘅小食呀💕
🐽|鹵水元碲(半隻)|🐽
._.