2021-09-13 308 views
雞記裝修完開返之後去咗一次,但係上次去竟然無曬炸紫菜墨丸得普通墨丸🥲 所以唯有再去挑戰! 裝修完嘅雞記比之前好坐咗好多,乾淨企理左!! 嘢食方面就冇乜唔同到,係多咗個小食拼盤!之前去親都係晏晝,次次都係食過炸紫菜墨丸撈粗再加個炸雲吞,已經好飽根本試唔到其他嘢。小食拼盤($68)入邊有炸雲吞,炸墨魚餅同魚片頭!一次過滿足晒三個願望🧚🏻🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♀️ 魚片頭同炸雲吞都必食!!炸紫菜墨丸之前已經好好味,老闆話依家仲有改良版,再加多啲墨魚頭入個墨丸度令到佢更加有咬口更彈牙,大家可以試吓!今次仲食左個欖菜肉卷,即叫即整!外層既腐皮炸到好香脆,入面捲着啲肉碎馬蹄欖菜,口感非常之豐富!但係一個order成條真係太多喇,下次約啲超級大食嘅朋友同我一齊分享😆

牛三寶麵
炸紫菜墨丸撈粗