2023-12-09
炸雞不嬲都係我嘅最愛,但並唔係間間都整得好食,所以我次次食炸雞都會去李家,因為佢嘅質素一如既往嘅好,從來都冇令我失望。每次我都會叫甜辣炸雞,因為佢d汁超jucy,甜甜辣辣咁,好開胃🤤撈埋個白飯嚟食,真係好正,食一個飯都唔夠喉!除咗炸雞之外,呢度嘅燒五花腩肉都係一個唔錯嘅選擇!鐵板嘅熱力哄住啲五花腩,食落去熱辣辣,點埋啲醬汁,包埋啲泡菜一齊食,好有層次,好滿足。今次我同朋友仲試咗個烏冬,清清哋,入面有魚腐同埋紫菜,用嚟解辣同埋解下啲油膩食物都非常之唔錯!我哋見到宜家menu仲有唔同口味嘅炸雞拼盤,都非常吸引,好啱外賣買返去一大班朋友share嚟食。大家一定會食得超級開心!提外話,如果呢間分店有埋玫瑰醬年糕烏冬就更好啦,因為呢個烏冬,李家真係整得超級好食!