2023-10-27
我好耐無食串燒啦!心思思好想去食,於是就同朋友去咗尖沙咀喜膳燒擦翻餐勁嘅😋通常好多串燒店都好污糟同埋超多味精,但呢間舖頭都幾唔同,衞生唔錯之餘,啲嘢食冇咩味精得嚟又幾好食!我哋尤其鍾意佢d燒海鮮(白鱔、燒妃蚌、蟶子皇)因為厚肉得來好爽口!而d芝士燒海鮮生蠔更加係我嘅最愛,上面有勁多芝士,入面d肉仲好新鮮,正!而家$88仲有六隻,好抵!除咗海鮮之外,其他串燒質素都非常唔錯!我會推介大家叫明太子雞翼,因為唔係度度都有得食!另外,鍾意食芝士嘅朋友,都可以叫芝士響鈴。至於呢度嘅肉類串燒,同樣都無令我哋失望,好好食!最後,食串燒梗係要叫杯啤酒啦,但近排我自己就戒咗飲酒,佢嘅冰糖雪耳雪梨水就啱晒我啦!既可以解渴,又夠滋潤!喜膳燒嘅食物質素真心唔錯,我絕對會嚟第二次!
喜膳燒嘅食物質素真心唔錯,我絕對會嚟第二次!