2022-06-03 698 views
好耐無食片皮鴨!睇下片皮鴨既皮幾有光澤又脆!😍 早前去左銅鑼灣呢間玉桃軒,叫左呢個套餐,一菜兩食😋 呢份片皮鴨足足4人份量!但我地兩個食🙈 連麵皮都有好多塊,欣賞在於麵皮同片皮鴨真係一樣數目,之前去過其他酒樓。往往都係得幾片,最後無得包住來食!片皮鴨好食,鴨皮好脆卜卜,連埋甜醬同搞瓜條同蔥包住一齊食,無得頂!..第二味係乾隆鴨崧生菜包,好多料!好豐富口感,生菜好新鮮好清爽!貼心在生菜全部都裁剪成圓形,方便客人包住鴨崧,好味😋..最後來多碗清熱又清甜既綠豆沙,滿足🥳 呢度服務都唔錯~當晚見到差不多枱枱都叫片皮鴨套餐🤣
2022-05-17
Type of Meal