2021-04-06
鮮豬限量金沙青+騸牯爽滑牛肉+牛爽(牛舌芯)+米線Price:$57慢煮台鹵叉燒+咖哩麵筋+海鹽日本流心蛋+本州刀麵Price:$51📌2個人食叫左唔同餸可以試多d款式😛麵底方面呢間鋪款式超多😱有出面少見既藜麥麵、芫茜麵、菠菜麵。而今次我地嗌左本州刀麵,類似好闊既河粉咁🤔餸方面分量都幾多,每樣都有5-6件👍🏻我地仲嗌咗小辣,但唔係好辣,下次可以試下中辣😝牛爽超有驚喜😍係好薄嘅牛舌,咬落好爽口彈牙🤩牛肉方面佢地用既係鮮牛肉,保持到個鮮嫩口感,唔會嚡熠熠👍🏻金沙青個口感好似豬頸肉,但無豬頸肉咁肥,口感幾爽😉流心蛋係原隻唔係半隻😱不過味道唔算好突出。叉燒係半肥瘦嘅日式叉燒,有啲普通,亦食唔出鹵水味。而麵筋就類似魚腐咁甜甜地🤤整體嚟講無論麵款同菜式都好新奇好值得試🥳脆炸黃金豆腐Price:$35📌個皮炸到好脆好香口🤤但入面個層既豆腐依然保持到咁嫩滑。小妹有時食豆腐好怕佢淡茂茂咩味都無🥲但呢個炸完後個皮有d蒜味,餸豆腐一流👍🏻
Price:$57
慢煮台鹵叉燒+咖哩麵筋+海鹽日本流心蛋+本州刀麵