2023-07-11
我自己就好鍾意食生蠔🦪🦪,今次中環附近推出的生蠔放題就啱曬我,呢間餐廳位置旺中帶靜,餐廳好闊落,還有少少音樂🎼,比人感覺好chill🍸,好舒適。呢間生蠔專門店今次推出既120分鐘任食,除咗任食生蠔,仲有12種小食嗌,另外每位仲可以有額外多一份蒜香牛油焗西澳龍蝦半隻同鮑魚2隻,好抵食。今次呢隻生蠔系日本生蠔,鮮甜好有份量,肉質好爽口😋😋,配上白酒一流。今次我哋去只有一個開蠔師傅,不過都上得算快,基本上每次食完再Order都好快上,效率超高。呢間日本生蠔我個人覺得配少少辣椒汁更加美味。另外送既澳洲龍蝦同鮑魚,肉質彈牙同同調味十足,不過鮑魚就有D細,不夠都入味。佢有好多種小食,我嗌咗西班牙蒜片大蝦🍤,有d意料之外,佢食落去比龍蝦更加爽口,而且蒜味同辣味都調得好出色,推薦。置於佢既小食拼盤就不過不失,正正常常咁發揮,點汁就幾好食。最後我嗌咗好多好多生蠔,強烈推薦鍾意食生蠔既記得試下。地點📍 中環域多利皇后街15-16號地下埋單2位 727.6+1 買咗package。
置於佢既小食拼盤就不過不失,正正常常咁發揮,點汁就幾好食。
最後我嗌咗好多好多生蠔,強烈推薦鍾意食生蠔既記得試下。
地點📍 中環域多利皇后街15-16號地下
埋單2位 727.6+1 買咗package。