2020-10-21 995 views
天氣開始涼,喺社交平台見到呢到有蟹粥食,於是同朋友打電話預留左先,然後黎食。門口擺左啲超大隻既瀨尿蝦出黎,大概有前臂咁長,可惜今次冇試到。座位唔算多,建議大家預早book左先。老闆娘好有禮貌,仲會逐張枱介紹返最近做緊咩優惠。我哋嗌左︰Starwar膏蟹海鮮粥、豬頸肉串、雞肉串、厚切牛脷、雪花霜降一口牛、超甜燒菠蘿。仲有好多野想試,不過我哋比較細食,所以今次冇嗌到。食物既相得一張,因為蟹粥太香,一影完就瘋狂食MenuMenuMenu食物合照Starwar膏蟹海鮮粥︰必食!足料新鮮,個粥好有蟹味,食完粥仲有隻蟹可以慢慢食,又香又好食豬頸肉串︰爽口彈牙,香口帶少少脆身雞肉串︰香口嫩滑厚切牛脷︰好腍,幾好食雪花霜降一口牛︰好好食,又腍又香,個汁都好正超甜燒菠蘿︰好甜,一咬落去啲汁滴哂出黎總括黎講,服務態度超好,環境唔錯。食物質素超高,想試蟹粥記得要打電話預約。打緊呢篇食評既時候,我已經諗緊下次去既時候要試啲咩
仲有好多野想試,不過我哋比較細食,所以今次冇嗌到。
食物既相得一張,因為蟹粥太香,一影完就瘋狂食

食物合照

豬頸肉串︰爽口彈牙,香口帶少少脆身
雞肉串︰香口嫩滑
厚切牛脷︰好腍,幾好食
雪花霜降一口牛︰好好食,又腍又香,個汁都好正
超甜燒菠蘿︰好甜,一咬落去啲汁滴哂出黎

2020-10-09
$115 (Dinner)