2019-11-19 756 views
星期日一家人又去九龍城金豪食午餐,去到點了魚蛋河,蔥油豬扒飯,西多士。兩位小朋友吃了一碗魚蛋河。呢度既魚蛋好好味,河粉同湯底都正,星期日好多時候呀妹都成日話黎呢度食,因為佢真係好鐘意食呢度既魚蛋。另外我都食過呢度既牛腩河牛腩飯,都係非常好食。好多時候係街外聞到舖頭傳出呢既味就想入去食杯牛腩河。西多士真係好出色,呢樣都係童年係餐廳都好鐘意食既食物,亦都好有童年回憶的食物。年紀小時由爸爸媽媽將一塊的西多士切成十幾件,之後係西多士上淋糖漿,每一次都會望實一刀刀咁切,好期待食嗰刻;而家大咗為人父親,到我為兩個女,太太切西多士,人大咗角色都轉變咗。合理的價錢

合理的價錢
2019-11-10
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
  • 魚蛋河
  • 牛腩河