2022-06-10
❤️西班牙炒辣肉腸 $98西班牙地道炒辣肉腸 用咗橄欖油同青椒再加西班牙辣椒膏去炒 好香,辣肉腸仲炒出嚟一陣陣焦香既味道 值得一試,唔係度度都食到!好味😋❤️炭烤頂級美國西冷10oz $328頂級炭烤西冷牛扒一嚟到已經有好香既炭香味道 時間啱啱好 牛扒紋路清晰 切落去肉汁流哂出黎 好Juicy,肉味濃,無筋西冷, 配菜好有驚喜有西蘭花苗 甘荀 原個蒜頭,脆肉瓜,最值得一讚係黑松露薯蓉 黑松露好足料 好香 好重黑松露味 加埋滑滑薯蓉好好味 一定要試❤️招牌海膽明太子忌廉汁燴意大利粉 $188全晚最精彩!忌廉汁燴意大利粉已經夠晒creamy ,掛晒汁,加埋新鮮海膽同明太子真係錦上添花!完全係我杯茶,乜都可以晤食,呢個意粉必叫👍🏻👍🏻👍🏻值得一讚嘅係呢到裝修晤錯,樓底又夠高,服務晤錯,待應上菜時會為你介紹,去開大角咀記得去試下喇Cocina 3 Tapas Restaurant & Bar (大角咀)大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖
❤️炭烤頂級美國西冷10oz $328
❤️招牌海膽明太子忌廉汁燴意大利粉 $188