2019-03-21
西環街坊又再出動,去呢間之前勁多人擁去既lifetastic ,終試試到佢既西瓜蛋糕 再順道食埋佢啲晚餐!佢個menu 選擇唔算多,主要係pasta+小食(炸既) 因為我同朋有都唔算好餓,最尾我地叫左一個意粉 一個前菜再加兩件cake ~ 小食烤餅即pizza $88先講講外型..hm..會唔會焗得黑左少少hahaha好啦 再切開 啲芝士同千島醬極多,入面有魷魚青口粒,但我會覺得太多醬 食落會好滯 如果乾身番少少會好好多!明太子蟹肉扁三文魚籽意大利麵 $128 呢個意粉好好味!芝士忌廉痴喺每條意粉上面,而佢既意粉係偏硬嗰種,再加埋滿滿既蟹肉 蘑菇 三文魚籽 ,每一啖都十級滿足!西瓜蛋糕$65 食完呢兩樣主食,其實都飽飽地,跟住依家主菜終於黎喇!就係我地期待已久既西瓜蛋糕!西瓜蛋糕一共有 6層: 第一層鋪滿士多啤梨同玫瑰花瓣第二層就係cake 再加葵花籽之後就係夾住玫瑰花香味既cream 下面就係西瓜啲玫瑰味cream好refreshing,完全唔油膩 之後食埋西瓜 好清新成件事!朱古力香蕉蛋糕 $58食完西瓜蛋糕 再食呢個 難免突然比比下去...其實佢香蕉味都好濃,再配埋朱古力 mou
佢個menu 選擇唔算多,主要係pasta+小食(炸既)
小食烤餅即pizza $88
先講講外型..hm..會唔會焗得黑左少少hahaha
好啦
明太子蟹肉扁三文魚籽意大利麵 $128
呢個意粉好好味!
西瓜蛋糕$65
西瓜蛋糕一共有 6層:
第一層鋪滿士多啤梨同玫瑰花瓣
第二層就係cake 再加葵花籽
之後就係夾住玫瑰花香味既cream
下面就係西瓜
朱古力香蕉蛋糕 $58
食完西瓜蛋糕 再食呢個 難免突然比比下去...其實佢香蕉味都好濃,再配埋朱古力 mousse 都好好味 但原來推薦得既都真係要信 你試過就會明點解淨係西瓜蛋糕咁快就賣晒架喇~~~