2024-10-12 0 views
為咗慶祝Mummy生日,我帶佢嚟呢度食鐵板燒,Mummy食完之後特別開心,帶佢嚟呢度食真係物超所值。餐廳入面嘅裝飾都好有品味,服務生亦都好親切,係一家高水準嘅日式餐廳。我哋食咗贅沢鐵板燒套餐,以下就係呢個套餐所提供嘅美食。首先係牡蠣,味道非常新鮮,每一口都可以感受到鹹鮮味。之後食魚子醬,新鮮嘅魚子醬入口即溶,帶有少少腥味同鹹味。再之後食咗白象拔蚌,味道鮮甜,充滿海水嘅鹹香味,口感爽脆利落。再嚟就係愛爾蘭蟶子,味道鮮美,口感豐富,軟硬度適中,汁多香醇。之後係澳洲龍蝦,味道甘甜,肉質鬆脆,口感十足,相當新鮮搭配佢哋特製嘅醬汁,一流。再嚟法國鵝肝,口感細緻,肉質細膩嫩滑,味道鮮甜,散發著獨特嘅醇厚香氣。然後係和牛薄燒,濃郁和牛味,每一口都可以感受到肉汁嘅鮮美。最後仲有和牛炒飯,飯粒都充滿咗和牛味,搭配煎蛋味道一流。成個套餐令人食得非常滿足,真心推薦大家嚟呢度品嚐。

最後仲有和牛炒飯,飯粒都充滿咗和牛味,搭配煎蛋味道一流。
成個套餐令人食得非常滿足,真心推薦大家嚟呢度品嚐。