2019-08-22 581 views
有少少肚餓,去九龍城「金泰沙冰」食個串燒先🍢🍡好耐冇去食啦😋梗係叫「大辣」🔥牛肉🍖 okay la,似泰國食既牛肉串雞肉🍗 都夠嫩,唔會乾身,juicy 既,不過Vienn個人比較唔好食雞肉串燒,都覺得可以接受雞腎🍢 呢個真係有警喜 #索索聲!好爽、好多汁、好脆啊!必叫!勁推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️如果大家經過九龍城,又有少少掛住泰國串燒,就來 金泰沙冰 食下啦❤️ 至少唔伏,食得「辣」既個「大辣」只屬小辣!👌🏼#麻辣女子二人組 由於Kristy 有野做,所以暫時屈就下見住Vienn先啦~金泰沙冰 (九龍城)地址:九龍城衙前圍道21號A2舖#TR90達人 #怎吃也不胖 #食到這世界邊端的盡頭

牛肉🍖 okay la,似泰國食既牛肉串

金泰沙冰 (九龍城)
地址:九龍城衙前圍道21號A2舖

#TR90達人 #怎吃也不胖 #食到這世界邊端的盡頭