2023-04-23
依間小店值得世界嘅注意‼️‼️雖然位置唔起眼,佢匿埋咗喺幾間車行嘅中間,但一到門口就會見到好光猛,直接望到open kitchen廚師喺後面整薄餅👨🍳🍕點解咁推薦係除左pizza,意粉同小食都好好好食😍有食開連鎖薄餅店就會知依個價錢超良心👍🏻二人套餐 $236 (88折後)🔹Pizza x 1 🔹前菜 x 1🔹意粉 x 1🔹飲品 x 2—— 芝士五重奏Pizza 芝士味上枱已經湧埋黎🧀🧀攞起一塊就有成層拉芝😍薄餅面鋪滿五種融化芝士:Mozzarella、意大利藍芝士、車打、巴馬臣同忌廉芝士,配搭得十分好,好驚喜係食落唔覺得膩‼️餅皮仲好鬆軟,依個size 絕對可以唔止兩個人食超大個😂—— 鹹蛋黃醬雞翼超正啊🤤🤤🤤諗起我都流哂口水🤤雞翼即炸好香口,鹹蛋黃醬濃郁流心﹐煮到起沙,掛滿哂喺雞翼上面,啖啖脆口食到鹹香滋味👍🏻—— 牛肝菌煙肉意粉好少對Pizza店嘅意粉有期待,但佢又煮得幾好😂意粉質感煮到Al dente,牛肝菌獨特嘅菇香滲入忌廉汁,同意粉完美結合,煙肉都大大塊唔會太肥,配埋甜甜地嘅洋蔥好夾👏💰依家做緊堂食外賣都有88折🌟推薦指數:10/10‼️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️📍 Pizza
二人套餐 $236 (88折後)
🔹Pizza x 1
—— 牛肝菌煙肉意粉
💰依家做緊堂食外賣都有88折
🌟推薦指數:10/10‼️
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📍 Pizza King (#荃灣)
荃灣芙蓉街9-12號運盛樓地下B號舖