2024-01-25
同事介紹位於裕民坊花園平台既呢間主打食手工意粉既西餐廳😊餐廳係落地玻璃設計,可以得閒望出去睇下花園靚景🤗🤗餐廳樓底頗高,感覺好舒服😌用餐當日餐廳坐無虛席仲有好多外賣單,雖然待應做到唔停手,但見佢地都待應好有禮貌,做野已經好有效率,好抵讚😍😍我地兩個人叫咗個二人餐,$368包咗兩個餐湯、兩個前菜、兩個主菜和兩杯飲茶,我鐘意呢度有彈性,想食甜品既+$38就可以,朋友唔好甜野,唔洗硬性食甜品岩我地呀😃😃是日餐湯- 椰菜花忌廉湯- 好creamy 好有椰菜花味🤗🤗我好鐘意😍😍白鯷魚茄士蓉多士自家製肉丸闊扁麵意大利風乾火腿拼盤新鮮波士頓龍蝦意粉甜品🍮檸檬茶呢一餐飯真係唔錯,性價比好高,平平地就食到手工意粉,真係好味好多!無論慶祝節日停或者普普通通食餐飯,呢度都好適合😍Pentola (裕民坊YM²) (觀塘)觀塘協和街33號裕民坊YM² 3樓305號舖
餐廳樓底頗高,感覺好舒服😌
是日餐湯- 椰菜花忌廉湯
- 好creamy 好有椰菜花味🤗🤗我好鐘意😍😍
白鯷魚茄士蓉多士
自家製肉丸闊扁麵
意大利風乾火腿拼盤
新鮮波士頓龍蝦意粉
甜品🍮
檸檬茶
Pentola (裕民坊YM²) (觀塘)
觀塘協和街33號裕民坊YM² 3樓305號舖