每次講到西班牙菜,我都會諗起我最愛嘅𝖳𝖺𝗉𝖺𝗌🥘,同朋友一齊享受美食係一種無同倫比嘅快樂。最近我喺灣仔發現咗一間西班牙餐廳𝐋𝐚 𝐑𝐞𝐬𝐚𝐜𝐚,呢度嘅環境舒適,食物美味,畀人喺品嚐美食嘅同時都可以享受到唔同嘅氣氛。而且呢度嘅𝖳𝖺𝗉𝖺𝗌種類多,選用上乘嘅食材,性價比非常高。𝐋𝐚 𝐑𝐞𝐬𝐚𝐜𝐚推介🔥👍 黑毛豬火腿多士 𝘽𝙞𝙠𝙞𝙣𝙞 𝙏𝙤𝙖𝙨𝙩呢款係一款必試嘅經典𝖳𝖺𝗉𝖺𝗌。多士兩面煎得金黃酥脆,夾住西班牙黑毛豬火腿同豐富嘅芝士,每一口都可以深深感受到濃厚嘅火腿同芝士風味,令人回味無窮。👍 西班牙海鮮飯西班牙海鮮飯係呢度嘅一道招牌菜。飯上枱嘅時候仲熱辣辣,含有青口、蝦、大魷魚等多種海鮮。飯經過燉煮,畀海鮮嘅美味完全融入咗飯中,每一口都係海鮮嘅味道,入口即化,令人忍唔住一口接一口。📍La Resaca灣仔皇后大道東137號聲浩樓地舖及閣樓

𝐋𝐚 𝐑𝐞𝐬𝐚𝐜𝐚推介🔥
👍 黑毛豬火腿多士 𝘽𝙞𝙠𝙞𝙣𝙞 𝙏𝙤𝙖𝙨𝙩