2022-07-11 49 views
《Cull ’N Pistol Hong Kong》望住海景嘆海鮮😝襯假期,嚟西灣河遊一遊,順便食個靚晚餐👫呢間餐廳位於海傍邊,除咗有室內仲有室外位置🦞龍蝦包 麵包搽上牛油烘到微脆,中間擺滿龍蝦肉配上檸檬蛋黄醬,咬落鮮甜啖啖🦞龍蝦肉,非常好食😋伴碟嘅粗薯條🍟炸到外脆內粉,正!而沙律🥗就加咗沙律醋,非常開胃解膩,整體好好味😋🐣脆炸雞翼 單骨雞翼,食起嚟方便好多😝要咗水牛城辣汁,食落辣辣地帶微酸,好香口😋🍝香辣蜆肉意粉 扁意粉軟硬適中,蜆肉好飽滿,鮮甜又冇沙😍嗰意粉食落辣辣地,充滿海鮮味🤤🍹ELDERFLOWER HIGHBALL 用咗接骨木花、威士忌、梳打水同埋青檸汁,飲落酒味唔重,幾清新😛總結💕整體食物幾高質,環境都非常唔錯,即使坐室內都望到海景㗎,感覺舒服😊睇餐牌發現原來平日有好多優惠㗎,感覺好抵食😍
《Cull ’N Pistol Hong Kong》

🦞龍蝦包