2024-12-19
崇潔街不嬲都好多好嘢食,唔知你哋又有冇留意到呢間地道小店呢🥰? 聚興樓食物價廉物美,款式超多,超適合一大班親朋戚友嚟食,最有温度🥳🥳❤️🔥 火焰雞火焰雞太正喇😆 又有得打卡又好食! 火焰雞雞皮薄脆,超大隻啖啖肉😋 摵開仲勁多肉汁㗎🤪🐥 濃湯雞煲翅呢個雞煲翅超啱我口味!個湯香濃得嚟唔油膩,仲有超多翅,我食咗兩碗😋😋!🦀 招牌避風塘炒肉蟹肉蟹都好大隻好厚肉😜 避風塘炒完勁香,少少辣好滋味🥳🐷 脆皮炸豬手豬手個皮脆卜卜、肉鹹香得宜,樣樣都咁正,真係要嚟多幾次先食得晒😝😝!🐏 招牌古法炆鮮羊腩煲羊腩煲係用新鮮羊腩整,呢度唔用冰鮮羊!所以羊肉鮮嫩又唔騷,食完好暖肚,秋冬一流😚🦐 黑松露香檳蝦球蝦球加咗黑松露超香,隻隻蝦都咁大隻又冇殼,醬汁creamy好好食🤤勁快比人搶晒!🥬 金牌小炒王呢度嘅小炒王🎖️炒完乾身,仲加入咗啲海鮮、蝦、腰果等等,好多材料好豐富🥳
❤️🔥 火焰雞
🐥 濃湯雞煲翅
🦀 招牌避風塘炒肉蟹
肉蟹都好大隻好厚肉😜 避風塘炒完勁香,少少辣好滋味🥳
🐷 脆皮炸豬手
🐏 招牌古法炆鮮羊腩煲